BROODJES DIRECT ALPHEN AD RIJN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 528 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodjes Direct Alphen ad Rijn. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2022 om 15:50 Los van het verdwaalde cocktailprikkertje in mijn chicken burger waren de broodjes lekker, vers en warm. Helaas duurde de bezorging veel te lang. Om 08.06u een bestelling doen voor 12.30u, om 13u moeten bellen en pas om 13.20u de bestelling binnen
28 apr 2022 om 15:19 Italia 3 besteld, 2e keer geen parma ham erop. Gemeld en netjes een nieuw broodje gebracht. Verder was het heerlijk.
28 apr 2022 om 14:43 De bezorging duurde erg lang. Het warme broodje beenham was lauw en het broodje was doordrongen van vet.
28 apr 2022 om 13:00 Meer dan 2 uur gewacht.
14 apr 2022 om 11:39 Ik had 's morgens rond half 9 al een bestelling geplaatst die ik om 13.00 uur op de zaak geleverd wilde hebben. Werd pas na 13.30 uur bezorgd. Dat is niet fijn wanneer je een strakke planning hebt. Ik had volgens hun rechtstreeks moeten bestellen..
21 mrt 2022 om 15:02 veelste lang laten wachten
21 mrt 2022 om 10:21 De broodjes zijn lekker, maar de bestelling was niet compleet en waren veel te laat klaar. Na contact met de zaak zijn de broodjes wel nageleverd, maar dit is nu al meerdere keren gebeurd. Hier ga ik niet meer bestellen.
14 mrt 2022 om 15:14 Ik had bij mijn opmerkingen gezet geen tomaat, en wat zit er tussen mijn broodje? Twee hele grote stukken tomaat.Zo jammer dit.
10 mrt 2022 om 6:19 Eten goed maar bezorging veel te laat.Dat was nu de 2de keer heel jammer voor ons ook de laatste keer
3 mrt 2022 om 16:02 eten was 28 min te laat, broodje zalm de zalm was uitgedroogd, broodje fricandeau was droog. zeer slecht broodjes ingepakt. zeer slecht
2 mrt 2022 om 14:08 Was weer super. Rijkelijk Belgd Super vers echt een aanrader!
2 mrt 2022 om 8:17 goede broodjes en snacks op tijd geleverd